Gå til hovedindhold

Kommunikativ udredning

Vi tilbyder kommunikativ udredning med henblik på at finde den kommunikationsform, som passer til dig og dine behov

 • Læs op

Indhold

  Vi tilbyder kommunikativ udredning med henblik på at finde den kommunikationsform, som passer til dig og dine behov. Mennesker, som har brug for ASK har også brug for kompetente samtalepartnere i deres netværk.

  Vi forsøger derfor altid at involvere dine pårørende og nære kontakter i udredningen og afprøvningen af et kommunikationshjælpemiddel. På den måde sikrer vi, at du kan kommunikere i alle hverdagens arenaer. 

  Har du afklarende spørgsmål?

  Kontakt IKT teamet

  Vi er et team af specialiserede Information, Kommunikation og Teknologi (IKT) medarbejdere med viden om og stor erfaring med teknologiske hjælpemidler.

  Telefontid hver torsdag mellem kl. 8.30-10.00
  Telefonnummer: 76 29 72 21

  Vi ser frem til at hjælpe dig!

  En kommunikativ udredning er en systematisk og grundig beskrivelse af kommunikationsudfordringer i hverdagen. Formålet med udredningen er, at kortlægge aktuelle kommunikative færdigheder samt styrker og begrænsninger i det fysiske og sociale miljø.  

  Der findes flere systematiske metoder til at lave kommunikationsudredninger for mennesker med begrænset talesprog. I IKT teamet anvender vi bl.a. Social Networks interview, Pragmatisk Profil og Videoanalyse til formålet.

  Læs mere om udredningsmetoderne her.

  ASK-brugere er ofte fuldstændig afhængige af kompetente samtalepartnere i deres netværk. Vi forsøger derfor altid at involvere hele netværket i indsatsen med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for brugen af ASK i alle dagligdagens situationer.